Karácsonyi kézműves vásár a Csatahajó Alapítvány javára

Kedves Szülők és Gyerekek!

Végre ismét lesz karácsonyi vásár a Csatában!

Két évvel ezelőtt nagy sikere volt a gyerekek körében, ráadásul szép összeggel gyarapodott az akkor iskolaudvar felújításra szánt keretünk.

Idén 2022. december 13-án tartjuk a Jótékonysági Kézműves vásárt, aminek a bevételét immár az Iskola újonnan megalakult Csatahajó Alapítványa javára gyűjtjük és mindenkit aktív részvételre buzdítunk!

Az eddigi tapasztalatok alapján a gyerekek szívesen fogadják persze a süteményeket, finomságokat, sőt óriási sikere volt a limonádénak és a pattogatott kukoricának is. Ezenkívül a kézzel készített karácsonyfa díszek, ünnepi dekorációk, apró csecsebecsék, ékszerek és játékok is hamar gazdára találtak.

Hozzatok tehát bármilyen kézműves terméket, amit ti magatok is szívesen látnátok a Csata Vásárban. A gyerekeknek pedig adjatok egy kis költőpénzt, hogy kedvükre válogathassanak a portékák között.

Az osztályokat egy kis versenyre buzdíjtuk: vajon ki készíti a legfinomabb süteményt? Kié a legszebb karácsonyfa dísz vagy legcukibb manó? Ki volt a legaktívabb a kézműveskedésben? Ki gyűjti a legtöbb pénzt a Csatahajó Alapítvány számára?

A vásárt követően a nyertes osztályok köszönő oklevelet kapnak az Alapítványtól.

Szülői Munkaközösség és a Csatahajó Alapítvány